AVIO KARTE 066 / 888 07 87 | 09:00-24:00(Svakog dana) 018 / 41 00 228 | 09:00-20:00(Sub: 09:00-14:00) office@kucaputovanja.rs
Ryanair aircraft niš

Ryanair Srbija – letovi i cene avio karata iz Niša

Ryanair, irska low cost avio kompanija, od 2016. godine posluje u Srbiji. Sada se iz Niša može leteti do zanimljivih svetskih destinacija zahvaljujući ovoj kompaniji. Ryanair širi svoje poslovanje, pa se i njihova ponuda u vezi sa našim tržištem konstantno povećava i poboljšava. Prema tome, iskoristite mogućnosti koje je donela Ryanair kompanija i nabavite pristupačne i povoljne avio karte.

Ovde se možete informisati o cenama i Ryanair letovima iz Niša. Na vreme kupite avio kartu i organizujte svoje putovanje!

Ryanair – opasan konkurent skupim avio-kompanijama

Sedište Ryanair avio kompanije je u Dablinu, a osnovana je 1984. godine. Kompanije nosi nazov po Toniju Rajanu, milijarderu koji je bio jedan od osnivača. U toku 2016. godine ovo je bila najveća evropska avio kompanija po broju letova i najviše putnika je koristilo upravo avione ove kompanije. Ryanair posluje u 34 zemlje širom sveta. U svojoj ponudi ima 192 destinacija.

U početku je Ryanair ima samo kratke letova iz irskog Voterforda do Londona, a danas je jedna od najvećih niskobudžetnih svetskih avio kompanija na svetu u kojoj radi više od 11.000 ljudi, a taj se stalno povećava. Veliki „bum“ dogodio se 1997. godine i tada je poslovanje prošireno globalno.

Letovi preko ove kompanije organizuju se uglavnom preko aerodroma koji nisu glavni i najveći u gradovima. To je još jedan način na koji uspevaju da održavaju cenu letova niskom. Na primer, Ryanair avioni ne lete sa glavnog aerodroma u Dizeldorfu nego umesto toga lete sa aerodroma koji je 70 km udaljen od grada. U velikom broju slučajeva manji aerodromi nisu mnogo udaljeni od centra grada.

Pored toga, manji broj letova organizuje se i preko glavnih gradskih aerodroma, pa postoji mogućnost da putnici i to izaberu. U poslednje vreme ih je zapravo sve više, jer ova avio kompanija želi da privuče što veći broj putnika različitih profila. Na primer, u Amsterdamu, Atini, Barseloni, Briselu, Budimpešti i Kopenhagenu Ryanair avioni saobraćaju na glavnim aerodromima.

Model letenja je tzv. „point to point“, što znači da nema presedanja i menjanja aviona. Direktno se sleće na željenu destinaciju. Zanimljivo je da u Italiji imaju čak četrnaest baza iako je Ryanair irska kompanija. Letelice koje koristi ova avio kompanija su: Boing 737-700, Boing 737-800 i Boing 737 MAX 200.

Ryanair u Srbiji – destinacije i cene karata

Iz Niša se Ryanair avionima direktno leti ka 4 destinacije. U pitanju su Milano, Dizeldorf, Berlin i Bratislava.

Za svaki let važi da je u cenu uračunat mali ručni prtljag težine do 10 kg i dimenzija 55x40x20 cm, odosno 115 cm u zbiru  U avion je dozvoljeno poneti i još jedan manji ručni prtljag dimenzija do 35x20x20 cm. Sve što je preko ovih dimenzija koje ulaze u cenu karte dodatno se naplaćuje, a na sajtu Ryanair avio kompanije daje se detaljno obaveštenje o načinu naplaćivanja.

Početne cene karata u jednom pravcu kreću se od 25 evra pa sve do 250, a treba uzeti u obzir da cene mogu varirati i menjati se u zavisnosti od različitih faktora, npr. od datuma putovanja kao i od datuma rezervacije. Dakle, što ranije kupite kartu i što bolje izaberete datum, jeftinije ćete proći.

Polasci do Milana su svakog utorka u 14:45h i svake subote u 17:05h. Let traje malo manje od 2 sata. Aerodrom na koji se sleće u Milanu je aerodrom Bergamo. Povratak iz Milana za Niš istom avio kompanijom je subotom u 14:55h i utorkom u 12:35h.

Letovi do Dizeldorfa su svakog četvrtka u 20:15h i svake nedelje u 09:40h. Let traje oko 2 i po sata. Termini za povratak iz Dizeldorfa za Niš su nedelja u 06:50h i četvrtak u 17:25h.

Polasci do Berlina su svakog četvrtka u 14:25h i svake nedelje u 15:30h. Let traje oko 2 sata. Povratak iz Berlina za Niš je četvrtkom u 11:55h i nedeljom u 13h.

Za Bratislavu se iz Niša leti svakog ponedeljka i petka u 16:05 h. Let traje oko sat i po vremena. Povratni letovi iz Berlina za Niš su petkom u 14:10h.

Kompanija Ryanair pruža dodatnu mogućnost da se putnici iz Niša linijom do Berlina povežu sa nekoliko destinacija širom sveta, od kojih je možda najprimamljivija Moskva. U ovu ponudu su uključeni i sledeći veliki gradovi: Brisel, Madrid, Kopenhagen, London, Oslo i Pariz. Ukoliko se odlučite za ovu opciju, možete kombinovati termine i letove kako vama najviše odgovara.

Dodatna plaćanja prilikom leta Ryanair avionima

U cenu karte, kao što je malopre rečeno, uračunat je mali ručni prtljag određenih dimenzija. Međutim, dodatni prostor za noge, biranje sedišta, taksa i oprema za bebe,  sportska oprema i muzički instrumenti, zamena avio karte i termina, prtljag koji prevazilazi određenu veličinu – sve se to dodatno naplaćuje. Na primer, višak prtljaga naplaćuje se 10 evra po kilogramu, pa i o tome treba povesti računa.

Ukoliko ne želite da ostanete bez sredstava za higijenu i hemije dok ste na putu, pre leta ograničite svu tečnost na 100 ml i spakujte u posebne providne kese za zatvaračem. Predmete poput makazica i pinceti ne bi trebalo da nosite sa sobom na let. Kompanija Ryanair ne omogućava putnicima da povedu svoje ljubimce na put.

Rezervacije se vrše online i procedura je prilično jednostavna. Bitno je da koristite Visa ili Master kreditnu karticu za plaćanje. Bording karte koje dobijete prilikom rezervacije i plaćanja obavezno treba odštampati i poneti na aerodrom. Kazna za nedonesenu bording kartu može biti i do 30 evra.

Stalno se unapređivati

„Always Getting Better“, odnosno, „stalno se unapređivati“ je moto kompanije Ryanair. To znači da stalno rade na otvaranju novih linija, širenju poslovanja i kreiranju boljih i pristupačnijih cena za svoje putnike. Prema tome, u budućnosti možemo očekivati još povoljnije ponude i više destinacija.

Letovi iz Niša

Ajndhoven Bazel Berlin Bratislava Diseldorf Dortmund Malme Memingen Milano

O Nama

Agencija Kuća putovanja je privatna firma osnovana 2012. godine u Nišu, sa sedištem u Voždovoj ulici 18.
Agencija posreduje u prodaji:Avio karata,individualanih turističkih putovanja, letovanja, zimovanja,vikend putovanja, izleta u zemlji i inostranstvu, tipska putovanja kao što su bračna putovanja, wellness itd.U agenciji radi tim mladih i obrazovanih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u različitim oblastima turizma, koji kao takvi omogućavaju uspešno poslovanje, napredovanje, građenje i očuvanje ugleda Kuće putovanja.

Pratite nas

Kontakt

Adresa: Voždova 18, Niš, 18000

Telefoni:

Za avio karte:
066 / 888 07 87
018 / 41 00 228

Za turističke aranžmane
060 / 41 00 227
018 / 41 00 227

Viber: 060 / 41 00 227

E-mail: kucaputovanja@gmail.com

Identifikationi podaci

Naziv firme: Kuća putovanja

Ime i prezime ovlasćenog lica: Nenad Stojanović

PIB - 107576924

MB - 62839163

ŠIFRA - 7912

Tekući račun: 160-372398-31

Naziv banke: Banca Intesa


chipcard-logovisa-logomaestro-logomastercard-logoamerican-express-logomastercard-secureverified-visarapidssl-logo

Sajt Turističke agencije Kuća Putovanja je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih.
Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a.

2016 © Kuća Putovanja - Sva prava zadržana. Dizajn One Design