Aerodromski transferi

Trasfer putnika putničkim vozilom visoke klase do aerodroma u Beogradu, Sofiji, Skoplju i drugim lokacijama po želji putnika.

Aerodromski transferi i limo servis

Treba vam transfer do niškog, beogradskog, sofijskog aerodroma ili prevoz sa njih? Naši aerodromski transferi su tačni, brzi, efikasni i bezbedni!

Aerodromski transferi i limo servis sa aerodroma u Nišu

Ako vam je potreban transfer sa ili do aerodroma u Nišu, Beogradu, ili Skoplju kontaktirajte nas putem telefona ili mejla i saznajte sve detalje vezane za uslugu limo servisa koje nudi naša agencija! Ukoliko želite da iznajmite automobil sa vozačem za neku drugu namenu – za poslovno putovanje, odlazak na važan sastanak ili na neki privatni događaj obratite se nekom od naših agenata!
Kao luksuzni vid uslužnog prevoza i transporta putnika, limo servis je jako popularna opcija, posebno kada su u pitanju poslovna putovanja i aerodromski transferi. Bilo da vam je potreban prevoz na neki od aerodroma u okruženju ili da želite da vas na nekom od njih sačeka limuzina sa vozačem i odveze na bitan sastanak ili konferenciju, limo servis se nameće kao odlično rešenje.
I to nije sve, jer naša limo usluga nije ograničena samo na aerodromske transfere. Lični vozač vas u našim automobilima može odvesti i na sva druga službena ili privatna putovanja, a jedna od najtraženijih opcija je iznajmljivanje limuzine sa vozačem za posebne prilike i važne privatne događaje, kao što su venčanja, mature, devojačke odnosno momačke večeri. Pošaljite nam upit i dobićete najbolju ponudu potpuno prilagođenu vašim potrebama i iskazanim željama.
Aerodromski transferi Niš – Skoplje i Skoplje – Niš
Ako vam je potreban transfer sa niškog do skopljanskog aerodroma ili obrnuto – sa aerodroma u Skoplju do aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, obratite se našim agentima i rezervišite vaš termin. Naši vozači će vas sačekati u Skoplju ili u Nišu i realizovati transfer na najbezbedniji i najefikasniji način. Vožnja u našim luksuznim automobilima učiniće vaše putovanje od Niša do Skoplja i od Skoplja do Niša prijatnim i komfornim.
Aerodromski transferi Niš – Beograd i Beograd – Niš
Vršimo i luksuzne transfere na relaciji niški – beogradski aerodrom. Bilo da vam treba prevoz sa aerodroma Konstantin Veliki do aerodroma Nikola Tesla ili sa aerodroma u Beogradu do aerodroma u Nišu, dovoljno je da nas pozovete ili pošaljete upit i rezervišete transfer u željenom terminu. Naši profesionalni šoferi i komforni automobili omogućiće vam luksuzan, udoban i maksimalno bezbedan prevoz od Niša do Beograda i od Beograda do Niša.
Aerodromski transferi Beograd – Sofija i Sofija – Beograd
Ako želite da na najbrži, najudobniji i najbezbedniji način doputujete iz Beograda na aerodrom u Sofiji, ili iz Sofije do beogradskog aerodroma Nikola Tesla, na pravom ste mestu! Kuća putovanja organizuje aerodromske transfere od Beograda do Sofije i obrnuto, od Sofije do Beograda, u terminima koji odgovaraju svakom klijentu. Naš vozač će vas u dogovoreno vreme sačekati na aerodromu, preuzeti vaš prtljag i odvesti vas automobilom koji ste sami odabrali do vazdušne luke u Beogradu ili Sofiji. Bez čekanja, kašnjenja i nerviranja oko parking mesta – stići ćete do željenog aerodroma bezbedno i brzo!
Šta je to po čemu se limo servis razlikuje od drugih vrsta uslužnog prevoza?
Pre svega, to je potpuno profesionalna usluga koja uključuje luksuzni transfer najnovijim komfornim modelima automobila. Kuća putovanja vam nudi limo servis i aerodromske transfere sa profesionalnim vozačem koji vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku tokom putovanja i tokom unapred dogovorenog vremenskog perioda. Naravno, diskrecija kada su u pitanju vozači je potpuno zagarantovana.
Kada je u pitanju izbor vozila, posedujemo veliki vozni park sa različitim modelima automobila od A do E klase. Iznjamljivanje ekskluzivnih modela predstavlja najudobniju opciju luksuznog transporta putnika, posebno ako se transfer odnosi na duža putovanja. Sva naša vozila su nova, opremljena svim sigurnosnim i tehničkim sistemima koji garantuju maksimalnu bezbednost i udobnost u vožnji.
Ako izaberete limo servis za aerodromski transfer do ili sa niškog aerodroma Konstantin Veliki, beogradskog Nikola Tesla, aerodroma u Sofiji ili bilo koje druge avio luke u okruženju, a želite najveću moguću udobnost, u našoj floti na raspolaganju su vam luksuzni modeli kao što je, recimo, BMW 520D sa profesionalnim vozačem. To znači da ćete moći da se potpuno opustite i uživate u vrhunskoj udobnosti i luksuzu. I što je još bolje, ovakav vid uslužnog prevoza manje će vas koštati nego da na primer iznajmite klasično taksi vozilo.
Zapravo, postoji mnogo razloga zašto biste trebali da koristite naš limo servis, a mi ćemo vam navesti nekoliko osnovnih.
Potupno opuštena i luskuzna vožnja
Recimo da ste upravo sleteli na niški aerodrom Konstantin Veliki, beogradski Nikola Tesla ili na primer na aerodrom u Sofiji i da ste jako umorni od puta, ali ne želite da odsedate u nekom od hotela i gubite vreme. Tu na scenu stupa naša limo usluga, a na vama je samo da pre leta kontaktirate našu agenciju, odaberite opciju za aerodromski transfer i rezervišite limuzinu sa vozačem.
Nakon što sletite i izađete iz aviona, limuzina će vas već čekati na aerodromskom parkingu. Šofer će uneti vaš prtljag u vozilo, a vi ćete moći da se odmah udobno smestite na zadnjem sedištu automobila. Dok budete putovali do krajnjeg odredišta možete odgovoriti na primljene mejlove i sms poruke, možete malo dremnuti ako ste previše umorni od leta ili možete jednostavno uživati u udobnoj vožnji.
Isto tako, ako vam je potreban prevoz na neki poslovni sastanak koji vam je jako bitan a smatrate da će vas sama vožnja umoriti, možete angažovati limo servis Kuće putovanja. Dok se budete udobno vozili možete još jednom prelistati papire i dodatno se pripremiti za sastanak ili se malo opustiti pred važne razgovore sa poslovnim partnerima.
Bezbednost na najvišem nivou uz profesionalne vozače
Prednosti korišćenja limo servisa su brojne, ali je svakako najznačajnija maksimalno bezbedna vožnja. Pre svega, sva vozila iz naše auto flote su redovno servisirana i održavana, tako da je mogućnost kvara svedena na minimum.
Osim toga, možete biti potpuno sigurni da je volan automobila kojim se vozite u pravim rukama! Naši šoferi su vrhunski profesionalci sa ogromnim brojem pređenih kilometara i dugogodišnjim iskustvom, koji dobro poznaju sve trase. To vam daje dodatne garancije da će put proteći u najboljem mogućem redu. Štaviše, zbog velikog broja ruta kojima redovno voze, sigurni smo da će naši vozači pronaći najkraći i najbolji put do vašeg odredišta.
I to nije sve – svim klijentima su naše usluge dostupne non stop, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tako da vam u svakom trenutku stojimo na raspolaganju, pa i ako možda dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, spremni smo i daćemo sve od sebe da ih otklonimo u najkraćem roku.
Iznajmljivanje limuzine ostaviće jak utisak na klijente
Recimo da čekate veoma važnog kliljenta na niškom aerodromu Konstantin Veliki, a odlučili ste se za limo servis. Iznajmljivanje limuzine sa vozačem kojom ćete dočekati vašeg klijenta bez ikakve dileme ostaviće pozitivan utisak na njega. Sa jedne strane, to govori o vama da ste jako ozbiljni kada je posao u pitanju i da ništa ne prepuštate slučaju. Sa druge strane, vašem klijentu ili poslovnom partneru stavićete do znanja da ga smatrate jako bitnim i da vam je jako stalo do njega.
Možete izabrati opciju da pošaljete limuzinu po klijenta ili još bolje da ga vi lično sačekate sa limuzinom i vozačem na bilo kom aerodromu u Srbiji ili u okruženju. Dok vas šofer vozi, vašem poslovnom partneru možete iz vozila pokazati neke od znamenitosti grada ili čak lagano u udobnim sedištima luksuznog automobila već započeti poslovni razgovor.
Bez kašnjenja
Koliko puta ste do sada kada ste pozvali taksi čuli rečenicu: “Vozilo stiže na adresu za 10 minuta”? Ili još gore: “Trenutno nemamo nijedno slobodno vozilo”. Ukoliko iznajmljujete klasičan taksi ili čekate na autobus, ne zavisi sve od vas i lako vam se može dogoditi da ne stignete na vreme na odredište. Svako kašnjenje, pa i ono minimalno, neće ostaviti dobar utisak, a može vas i prilično koštati.
Zato je najbolje da ne prepuštate stvari slučaju, posebno ako su u pitanju veoma važni poslovni partneri i sastanci koji vaše poslovanje mogu okrenuti u pozitivnom smeru za 360 stepeni. Na vreme rezervišite naš limo servis ili aerodromski transfer i vozač sa limuzinom će stići bar 15 minuta pre nego što avion sleti ili pre nego što izađete iz kancelarije, odnosno stana. Takođe, naši profesionalni vozači će izabrati najbolje i najbrže rute koje će vas odvesti do željenog mesta.
Zato je od velike važnosti da napravite dobar izbor i angažujete pouzdanu agenciju koja će vam pružiti brz, siguran i luksuzan transfer do aerodroma u Nišu, Sofiji, Beogradu, ili sa njih, a vaše putovanje učiniti maksimalno prijatnim.
Ne morate brinuti o parkingu
Posebno u velikim gradovima poput Beograda, Niša ili Sofije, parking može biti prilično veliki problem. Pre svega što se tiče samog pronalaženja slobodnog mesta, odnosno vremena koje je za to potrebno. Pa ako vozite sami, može vam se dogoditi da izgubite puno vremena tražeći slobodno parking mesto i tako zakasnite na važan sastanak. Uzimanjem usluge našeg limo servisa, odnosno iznajmljivanjem limuzine i ličnog šofera lako ćete rešiti ovaj problem.
Naš profesionalni vozač će vas ostaviti tamo gde vama najviše odgovara, ispred ulaza u zgradu u kojoj se nalazi vaša kancelarija ili mesto sastanka i sačekati vas na istom mestu u dogovoreno vreme nakon što završite vaše obaveze. U međuvremenu, dok vi budete na važnom sastanku, vozač će se pobrinuti za parking mesto.
Ovo su samo neki razlozi da odaberete limo servis, nadamo se dovoljni da kada u budućnosti planirate neki poslovni put ili vam je potreban aerodromski transfer razmislite o angažovanju naše agencije. Sasvim je sigurno da bezbednije i udobnije putovanje nećete moći da pronađete! Putujte bilo privatno ili službeno sa stilom i uživajte u luksuznoj vožnji! Najzad, potrebno je naglasiti još jednu važnu činjenicu – iako većina ljudi misli da je iznajmljivanje limuzine i vozača skupa opcija, uopšte ne mora biti tako. Limo servis više nije luksuz, već je postao potreba mnogih, a pre svega poslovnih ljudi.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pročitajte odgovore na najčešće nedoumice sa kojima se putnici susreću

Cena prevoza zavisi od relacije i broja putnika.
Ne, vozimo do destinacije koju klijent bude zahtevao.
Prevoz se obavlja Škoda vozilima najnovije generacije. Sigurnost, pouzdanost i udobnost su naši prioriteti.
Da
Da, govore engleski i francuski.
Da, postoji i ta mogućnost.

Upoznajte naše agente

Za avio karte
Časlav Stojanović
+381 60 41 00 227

Za turizam
Lidija Ristić
+381 60 41 00 227

Za rent a car
Nenad Stojanović
+381 60 41 00 228

Recenzije