RENT A CAR NIŠ za vaša putovanja

Kuća putovanja nudi najnovije automobile po najpovoljnijim cenama istovremeno ispunjavajući najviše standarde.

RENT A CAR U NIŠU

Turistička agencija Kuća putovanja je osnovana još 2012. godine, za to vreme smo stekli dosta iskustva i postepeno se razvijali, da bismo postali jedna od najboljih turističkih agencija u Nišu.
Razvoj aerodroma Konstantin veliki je bitno uticao na to da u svoju ponudu uvrstimo i rent a car servis kako bismo u potpunosti odgovorili na zahteve naših klijenata.
Sva naša vozila su održavana, u potpunosti ispravna i servirana, te se ni u jednom trenutku ne morate brinuti za sopstvenu sigurnost.

Rent a car Nis Kuća Putovanja

Turistička agencija Kuća putovanja je osnovana još 2012. godine, za to vreme smo dobili dosta iskustva i postepeno se razvijali, da bismo postali jedna od najboljih turističkih agencija u Nišu. Razvoj aerodroma Konstantin Veliki je bitno uticao na to da u svoju ponudu uvrstimo i rent a car servis kako bismo u potpunosti odgovorili na zahteve naših klijenata, a i da bismo imistovremeno priuštili vrhunski užitak tokom boravka u našem gradu.
Rent a car agencija u Nišu, Kuća putovanja je tu da vam omogući što lepši boravak u našem gradu. Poslujemo sa firmama, agencijama i drugim pravnim licima koji mogu rezervisati naše automobile za svoje zaposlene, istovremeno iznajmljujemo automobile turistima i svima onima kojima je potrebno vozilo, a koji nisu u prilici da putuju svojim.
Sa našim automobilima možete obilaziti Niš, okolna mesta, otići na more i posetiti druge evropske zemlje.Nema ograničenja kilometraže niti obaveza zadržavanja u granicama naše zemlje. Sva naša vozila su održavana, u potpunosti ispravna i servirana, te se ni u jednom trenutku ne morate brinuti za sopstvenu sigurnost.
Aerodrom Konstantin Veliki
Niški aerodrom je osnovan 12. oktobra 1986. godine. Na njegove piste su tada sletali avioni iz Ljubljane, Zagreba, Splita, Ciriha i Londona. Usled političke nestabilnosti i oštećenja aerodroma, te je bio van upotrebe nekoliko godina.
Tokom 2000-ih godina je u potpunosti obnovljen, a njegov nagli razvoj je počeo 2016. godine, od potpisivanja ugovora sa niskotarifnim avio kompanijama Wizzair i Rayanair, koji su Niš povezali sa raznim evropskim gradovima. Rast se nastavlja, te je zadnjih godina po saobraćaju aerodrom prešao sve rekorde.
Zašto treba da izaberete baš nas?
Zato što nudimo najbolje usluge po veoma pristupačnim cenama. U našem interesu je da vaš put i korišćenje naših vozila prođe u najboljem mogućem redu, kao i da nam se ponovo vratite. Dakle, cilj nam je da zadovoljimo potrebe naših korisnika.
Imamo ljubazno i stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom. Naš korisnički servis je dostupan 24 časa i pružićemo vam sve informacije koje bi vas mogle interesovati o zakupu vozila. Možemo vas posavetovati o izboru automobila iz našeg voznog parka, koji će biti prilagođen vašim potrebama i finansijskim sredstvima.
Tu smo za vas bilo da vam je potrebna neka usluga vezana za traženje smeštaja, ili da vas posavetujemo koje biste sve turističke atrakcije mogli da obiđete. Otvoreni smo za svaku vrstu dogovora, pod uslovom da obe strane ispoštuju ugovor.
Zbog profesionalnosti, stručnosti, efikasnosti i želji da svakom korisniku pružimo jedinstveni ugođaj dobijamo veliko poštovanje od naših korisnika, a možemo se pohvaliti i sa određenim brojem stalnih klijenata.
Ponosimo se našim radom i trudimo se ne samo da ga održimo na istom nivou, već i da se razvijemo i još bolje razumemo zahteve i potrebe naših korisnika.
Koje usluge nudimo?
  • Neograničena kilometraža. Kuća putovanja vam daje neograničenu mogućnost korišćenja vozila, niste ograničeni po broju kilometara, već samo po broju dana za koje ste rezervisali vozilo.
  • Dostavićemo vozilo na željenu adresu. Ako ste tek sleteli u Niš i neophodno vam je vozilo, ono će vas sačekati odmah kod aerodroma „Konstantin Veliki“, naš agent će vam pomoći kod utovara prtljaga i odvešće vas do hotela. Isto tako, možete ostaviti vozilo na aerodromu ili gde god da se dogovorimo, a da vama odgovara.
  • Dobijate fullkasko osiguranje. Ako želite u potpunosti da se zaštitite od bilo kakve materijalne štete, ili od nestanka vozila, kod nas možete uzeti polisu kasko osiguranja. Ovo osiguranje će vas sačuvati od odgovornosti u raznim situacijama kao što su saobraćajne nezgode (čak i od onih koje su nastale vašom krivicom), požara, ekspolozija, poplava, manjih i većih oštećenja.
  • Mogućnost iznajmljivanja limuzina. U našem voznom parku imamo i elegantne limuzine koje su idealne za rođendane, punoletstva, velike žurke i svadbe. Na vama je samo da izaberete koja vam se dopada.
  • Pomoć na putu. Naša telefonska podrška će vam biti dostupna u bilo kom trenutku, svakog dana u nedelji, 24 časa dnevno. Pozovite nas da rešite nedoumice vezane za naše usluge, osiguranja i slično.
  • Šoferske usluge. Nemate vozačku dozvolu ili naprosto želite da neko drugi upravlja automobilom dok vi razgledate grad. Nema problema. Možete unajmiti naše iskusne šofere koji će vas odvesti gde god da poželite.
Dodatna oprema
  • GPS navigacija. GPS može biti od velike koristi ako se nalazite na nepoznatom području. Uvek je dobro da ga imamo i tako ćemo otkloniti i najmanji strah da ćemo se izgubiti u gradu, zakasniti na sastanak ili propustiti let. Prosto, uz GPS imate ceo svet na dlanu. Zatražite od našeg agenta da vam objasni funkcionisanje GPS uređaja, podesite ga kako vam najviše odgovara. Ova usluga je na upit jer mnogi već poseduju sopstveni ili se odluče na to da koriste navigaciju sa mobilnih telefona.
  • Dodatno sedište za bebe. Kuća putovanja se pobrinula da i vaši mališani budu savršeno bezbedni tokom vožnje. Zato smo obezbedili dodatno sedište za decu uzrasta od 0 do 4+ godina. Vaše dete će tako imati najsigurnije mesto u vozilu.
  • Zimska oprema.U periodu od 01. novembra do 31. marta neophodno je da vozilo bude opremljeno za zimu na adekvatan način. Zimska oprema podrazumeva zimske gume i lance za sneg. Bezbednost nam je na prvom mestu, te tokom zime svako naše vozilo ima zimsku opremu.
  • Internet je već neko vreme neophodan prilikom putovanja, naročito kada želite da se javite bližnjima. U našoj agenciji uz nadoknadu možete preuzeti prenosivi WifiHotspot koji će vam obezbediti internet u automobilu, dok traje vreme zakupa u državi u kojoj je zakup obavljen.
Naš vozni park
Možemo se pohvaliti veoma raznolikim voznim parkom. Imamo automobile najnovije generacije, kao i nešto starije modele, za one koji bi da uštede. U našem voznom parku se nalaze automobili sa automatskim i ručnim menjačima, one koje pokreće dizel ili benzin, a u ponudi imamo čak i hibridna vozila.
Sva vozila imaju klimu, 4 ili pet vrata i pet sedišta. Pogledajte specifikacije svakog vozila i odaberite koji će najviše odgovarati vašim potrebama. Za porodice se uvek preporučuje da uzmu veći automobil, sa velikim gepekom, da bi svima bilo udobno i komotno, a i da bi ste mogli smestiti sve svoje stvari. Ako, pak, automobil koristite sami, onda se preporučuje iznajmljivanje manjeg automobila, tako ćete ujedno i lakše naći parking mesto.
Cene iznajmljivanja variraju od godišta, veličine i modernosti vozila. Naše cene se kreću od 16 do 41 evra po danu, a ako vozilo koristite više dana, dobijate posebne popuste. Najveće su povoljnosti za iznajmljivanje vozila na 25+ dana.
Načini plaćanja
Plaćanje usluga rent a car usluga možete obaviti gotovinski, prilikom potpisivanja ugovora, uplatom na žiro račun, preko kreditne i platne kartice ili preko Western Union-a u slučaju da nam odlazite iz inostranstva.

Rezerviši vozilo

Upoznajte naše agente

Za avio karte
Časlav Stojanović
+381 60 41 00 227

Za turizam
Lidija Ristić
+381 60 41 00 227

Za rent a car
Nenad Stojanović
+381 60 41 00 228

Recenzije