Obaveštenje COVID-19

Poštovani i dragi putnici,

Usled novonastalih okolnosti i vanrednog stanja proglašenog na teritoriji R Srbije sa ciljem zaustavljanja epidemije Corona virusa – Kuća Putovanja Vas obaveštava da od 17.3.2020. godine obustavlja rad u poslovnici.

Bezbednost i zdravlje zaposlenih, njihovih porodica kao i svih sugrađana je na prvom mestu, stoga Vas pozivamo da ostanete kod kuće, a mi ćemo se potruditi da na sva pitanja odgovorimo putem dostupnih kanala komunikacije.

O posledicama koje će pandemija iza sebe ostaviti, nećemo govoriti sada, nadamo se, kao i svi Vi, da će trajati što kraće i da ćemo ih prebroditi što bezbolnije.

Imajući u vidu Odluku Vlade R Srbije o proglašenju bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS CoV-2 zaraznom bolešću (“Službeni glasnik RS” broj 23/20 od 10.03.2020. godine), obaveštavamo Vas da su sredstva koja ste uplatili u korist agencije Kuća Putovanja za ugovorena putovanja priznata u zakonom propisanom procentu.

Novčana sredstva ćete moći da iskoristite nakon okončanja pandemije koja će biti zvanično objavljena odlukom Vlade R Srbije.

Mi ćemo biti tu, na našem sajtu moći ćete da se informišete o svim aktuelnim ponudama, kao i o svim nažalost otkazanim putovanjima.
Sve informacije u vezi sa ugovorenim putovanjima, kao i putovanjima koja želite da ugovorite možete dobiti koristeći e-mail adresu: kucaputovanja@gmail.com

Želimo Vam da sačuvate zdravlje i da zajedno sa nama pođete na nova putovanja, čim se za to ukaže prilika.

Ostanite zdravi!

Vaša Kuća putovanja

 

18.03.2020.

U skladu sa odlukama državnih organa R.Srbije i Svetske zdravstvene organizacije o proglašenju pandemije na globalnom nivou i vanrednog stanja u R.Srbiji, Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

OBAVEŠTENJE

– Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god.

– Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i nadamo se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja.

– U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti.

– Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti razvoj situacije kao i da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija.

– Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije.

 

ZA VREME VANREDNOG STANJA

Telefoni:

Za avio karte:
060 / 4100 227

Za turističke aranžmane
060 / 41 00 227

Viber: 060 / 41 00 227

E-mail: kucaputovanja@gmail.com