Letovi iz Beograda Wizz Air jeftine avio karte

Wizz air let Beograd

O kompaniji

Kompanija Wizz Air je vrednosno orijentisana avio kompanija koja se koncentriše na inovacije tokom celog putovanja klijenta. Koristi se najnovija tehnologija da bi se osiguralo da Wizz Air iskustvo bude izvanredno u pogledu usluga i odnosa kvaliteta i cene. Kompanija Wizz Air nudi jednostavan model usluga, što znači putovanje bez karata, upotreba jeftinijih i vremenski efikasnijih sekundarnih aerodroma, konfiguracija kožnih sedišta koja su sva u istoj klasi i koja se ne dodeljuju unapred, kao i ponuda hrane i pića na zahtev koji se dodatno plaća.

Flota

Wizz Air poseduje mladu flotu u kojoj je jedini tip aviona Airbus A320-200, prosečne starosti manje od 3 godine. Sva 39 aviona pokreću motori tipa V-2500 kompanije International Aero Engines i opremljeni su sa 180 udobnih kožnih sedišta. Ovi novi avioni predstavljaju najnoviju tehnologiju, što pomaže u smanjenju operativnih troškova.

Mesto Dani leta Vreme leta
Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
Beograd – Dortmund 05:40h
Beograd – London
Aerodrom Luton
17:35h
Beograd – Malme 18:55h
Beograd – Geteborg
Aerodrom Land Vetter
11:20h
Beograd – Stokholm
Aerodrom Skavsta
06:40h
Beograd – Minhen
Aerodrom Memingen
Beograd – Ajndhoven
Beograd – Bazel
Aerodrom Miluz
05:10h
Beograd – Kipar
(Larnaka) u sezoni
Važne informacije za Wizz Air letove:
Low cost (u prevodu: niskotarifne) kompanije su avio prevoznici čiji je osnovni cilj jeftin i siguran prevoz putnika do određene destinacije. Jeftina cena leta podrazumeva žrtvovanje svakog luksuza, osim bezbednosti.

To znači da u avionu ne postoji biznis klasa, kao ni audio i video tehnika, hrana i piće se mogu dodatno platiti u toku leta. Low cost kompanije izbegavaju skupe i velike piste te su uglavnom orijentisane na alternativne aerodrome na kojima je znatno niža taksa.

Wizz Air ne poseduje tarifni sistem. Karte za Wizz Air-ove letove se mogu kupiti samo u trenutku rezervacije, bez odloženog plaćanja i bez rezervacija koje mogu da stoje nekoliko dana. Nivoi cena se razlikuju isključivo na osnovu tržišne tražnje, tj. što je veća tražnja i prodaja karata to njihova cena skače. Date cene nisu fiksne. Naknadno se naplaćuju troškovi izdavanja karte. Navedeni dani kao I vremena leta su podležni promeni!

Dozvoljen prtljag

Ako je veličina prtljaga 42x32x25cm ili manja, možete besplatno da ga unesete u avion. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas.

Napomena: Ukoliko veličina ručnog prtljaga prelazi navedene limite, ručni prtljag će biti transportovan kao prtljag i biće naplaćen.

Doplata za prtljag

Dodatni prtljag Cene:

  • 1 komad do 32kg doplata je 2200rsd po pravcu
  • 2 komada do 64kg doplata je 4400rsd po pravcu
  • 3 komada do 96kg doplata je 6600rsd po pravcu
Da biste dobili najniže cene Wizz Air avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije.
Za sve rezevacije i dodatne informacije kontaktirajte agenciju.