Kombi transfer do i od aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu.

kombi transfer

Obezbedjujemo SVAKODNEVNI kombi prevoz do i od aerodroma „ Nikola Tesla“ u Beogradu  iz Prokuplja i Niša sa udobnnim vozilima  marke „ Renault Trafic „ i “ Opel Vivaro ” sa 8+1 sedištem.

Polazak iz Prokuplja i Niša je sa dogovorenog mesta ili adrese putnika, a iz Aleksinca, Ražnja, Paraćina, Ćuprije, Jagodine i Velike Plane sa dogovorenog mesta na auto putu. Vreme polaska isključivo u dogovoru sa putnicima i podređeno je vremenu poletanja – sletanja aviona sa aerodroma.

Povratak sa aerodroma do navedenih mesta je takođe po dogovoru sa putnicima jer za svaki transfer radimo poseban program putovanja.

Vozila su opremljena klima uređajem, kvalitetnim audio sistemom, sistemom za grejanje, prtljažnim prostorom i 2 krovna kofera ukupne zapremine 800 litara, udobnim i prostranim sedištima, GPS uređajem, anatomski oblikovanim sedištima za decu sa posebnim pojasevima i zatamnjenim staklima!

Upotreba cigareta, alkohola i opojnih sredstava izričito zabranjena u vozilima.

NE RADIMO USMENE POTVRDE REZERVACIJE!

REZERVACIJE ISKLJUČIVO POPUNJAVANJEM KONTAKT FORME U NASTAVKU ILI SLANJEM EMAIL-A!
e-mail : kucaputovanja@gmail.com

TEKST PORUKE TREBA DA SADRŽI :

*  Tačan datum, vreme i mesto poletanja – sletanja aviona,
*   ime i prezime putnika sa datumom rođenja,
*   kontakt mobilni telefon putnika ( uslužni broj mobilnog ili fiksnog telefona ukoliko putnik ne poseduje vlastiti broj ),
*   adresu na koju vozač dovozi – odvozi putnika, broj kofera i njihova težina
*   p 1 rucni prtljag od 8kg  b) 1 kofer od 23kg  c) 2 kofera od 23kg).

Odgovor na Vaš upit u pisanoj formi dobijate u roku od 24 časa .

Transferi posle naše pisane potvrde i Vaše uplate su 100% sigurni, ne zavise od broja putnika i nema otkaza ili promene cene zbog nedovoljnog broja putnika!