Uvac i Zlatibor

2 dana, Srbija - 2 dana / 1 noćenja

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Autobus

Sadržaj

Ova ponuda ne sadrži informacije o udaljenosti.

Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Rezerviši
Opis destinacije
Uvac i Zlatibor
najvеći lešinari i meandri Evrope

2 dana / 1 noćenje / autobusom

06-07. jun / 27-28. jun / 25-26. jul / 08-09.avgust / 22-23. avgust / 19-20. septembar

Cena aranžmana 5990 din
 First minute cena aranžmana 4990 din

Aranžman obuhvata:
- Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
- 1 noćenje sa doručkom u konačištu Borići u Sjenici 3*(1/2 ,1/3 sobe)sa TV-om, TWC, fenom. Konačište je u procesu kategorizacije kao hotel 4*. Visoke je klase i očekuje se da bude jedan od nosilaca turizma u Sjeničkom kraju. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja.
- Usluge vodiča u svakom autobusu
- Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
- Izlet i vožnju čamcima na Uvcu + ručak kampu rendžera na Uvcu - 1650 din
- Ručak na Uvcu bez vožnje čamcem - 500 din
- Ulaznice za Ledenu pećinu – 150 din
- Safari džipovima do vidikovca “Molitva” – 1400 din
- Degustaciju pršute, vina i rakije u selu Mušvete (praktično ručak) – 700 din
- Individualne troškove putnika

1. dan: Beograd – Uvac – Sjenica.
Okupljanje putnika na Novom Beogradu, kod stajališta gradskog prevoza preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) i skejt parka  u 07:00.. Usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac. Boravak na obali Uvca i slobodno vreme ili fakultativnо ukrcavanje u čamce i vožnja kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. Fakultativni obilazak Ledene pećine, do čijeg ulaza se može stići samo sa reke. U povratku kupanje u kanjonu ispod srednjovekovne tvđave Klek (u zavisnosti od vremenskih uslova). Po povratku u kamp čeka Vas roštilj uz mogućnost kupovine čuvenog sjeničkog sira.
Fakultativno, safari džipovima od 20 minuta po jednom smeru na livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni. Dolazak na vidikovac “Molitva”, gde će ogromni lešinari leteti ispod vas, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti. Povratak džipovima na mesto ukrcavanja u autobus.
Odlazak do konačišta Borići u Sjenici. Večernja šetnja Sjenicom. Smeštaj i noćenje.

2. dan: Zlatar – Zlatibor – Beograd.
Doručak. Putovanje do Zlatara, gde zajedno odlazimo na vidikovac na obroncima planine (oko 450m od parkinga). Posle pauze za kafu ili šetnju, nastavljamo vožnju ka Zlatiboru, gde se možete odmoriti ili pođi u fakultativnu posetu selu Mušvete (ili odmor na Zlatiboru) na degustaciju dalmatinske pršute i vina u zlatiborskom selu … Neobična stvar je da je jedan Dalmatinac otkrio da je za njegovu pršutu najbolji novi dom upravo Zlatibor. Poseta preduzeću „Aćim“ koje se bavi proizvodnjom trajnih suvomesnatih proizvoda i vina . Degustacija dalmatinskog pršuta sa Zlatibora, dalmatinske pančete, kulena i vina. Povratak na Zlatibor, slobodno vreme za odmor i kafu. 
Polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima.

-  Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
-  Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
-  čekovima građana na maksimalno 2 rate
-  Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

BOR

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 192/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.