Sveta zemlja

6 dana, Izrael - 6 dana / 5 noćenja

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Avion

Sadržaj

Ova ponuda ne sadrži informacije o udaljenosti.

Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Rezerviši
Opis destinacije
Izrael je sveta i obećana zemlja u kojoj je rođeno hrišćanstvo. Na svetoj zemlji su sagrađena najveća svetilišta i mesta hodočašća. U Izraelu su i grobnice najvećih jevrejskih predaka ali je i mesto prvog polaganja Zavetnog kovčega sa Deset božjih zapovesti. Tel Aviv, Jerusalim, Vitlajem, Mrtvo more i reka Jordan, Via Dolorsa, Kumran i Masada samo je delić onog zbog čega vredi videti i doživeti ovu u mnogo čemu specifičnu zemlju fascinantnih gradova, od onih nastalih pre Hrista pa sve do današnjih metropola, zemlju zadivljujućih kulturno-arheoloških lokaliteta, neverovatnih istorijskih dešavanja koja liče na legende, zemlju inspirišućih pejzaža… Susret uživo sa Izraelom je putovanje za one koji žele da znaju, da dožive, za avanturiste koji prepoznaju kulturne vrednosti bez predrasuda, za one koji žele da obiđu svet…I još nešto: Izrael je danas moderna zemlja izutetne lepote i velelepne baštine koju posećuju milioni turista iz celog sveta. Zato, ne propustite priliku da sebe i svoju ličnost obogatite novim saznanjima i duhovnim vrednostima.
CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)
Cena aranžmana po osobi Doplata za jednokrevetnu Smeštaj Usluga u dvokrevetnoj sobi sobu
Hotel Paradise 4*Polupansion499€ 70 €
Hotel Saint Gabriel 5*Polupansion599€ 90 €
CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)
Cena aranžmana po osobi Doplata za jednokrevetnu Smeštaj Usluga u dvokrevetnoj sobi sobu
Hotel Paradise 4*Polupansion499€ 70 €
Hotel Saint Gabriel 5*Polupansion599€ 90 €

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom i autobusom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u odabranom hotelu sa 4* ili 5* u Vitlejemu (ili sličnim po lokalnoj kategorizacij) na bazi polupansiopna, transferi (aerodrom-hotel-aerodrom), troškovi organizovanja i vođenja putovanja (licencirani vodič iz Beograda) .

U cenu putovanja nije uključeno: U cenu putovanja nije uključeno: Avio-takse u iznosu od 114 evra, koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi: 68.00 YQ evra i refundabilnih: 0.98 RF, 16.72 RS, 0.22 RS, 23.60 IL, 4.48LG evra (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni – plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja), troškovi web check-in i čekiranja na aerodromu kao i izbor željenog sedišta na letu, obroci u avionu, dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po osobi, napojnice za lokalne vodiče i vozače koje su u ovom delu sveta obavezne (oko 30 evra za ceo boravak), fakultativni izleti sa uključenim ručkom, međunarodno putno osiguranje.
Paradise hotel 4* - Vitlejem (http://www.gobethlehem.com/category/paradise-hotel) ili sličan- dobro lociran, u blizini crkve Rođenja i Manger trga. Sve sobe su opremljene TV-om i malim delom za sedenje. Kupatila imaju ili tuš ili kadu. Hotel ima Wifi, 24 časovnu recepciju, noćni bar, salu za sastanke. Mogu da organizuju transfer do aerodroma.

St. Gabriel hotel 5*- Vitlejem (http:www.stg-hotel.com/index.php/en) ili sličan– lociran u blizini mnogih znamenitosti Vitlejema, sa divnim pogledom na grad. Koncipiran je tako da ispunjava potrebe kako modernog poslovnog čoveka i turista, tako i mladih ljudi željnih zabave. Sve sobe su klimatizovane, imaju plazma TV, besplatni WiFi u celom hotelu, privatno kupatilo (sa bade mantilom i papučama). Neke sobe imaju deo za sedenje. Hotel ima
dva restorana, fitness i spa centar, 24 časovni biznis centar, 24 časovnu recepciju, sefove na recepciji, servis za pranje i čišćenje.
1.dan (16.10.2019.) BEOGRAD– TEL AVIV– JERUSALIM– VITLEJEM Sastanak putnika na aerodromu „NikolaTesla" kod šaltera KonTiki u 08:00 časova. Poletanje za Tel Aviv u 10:00 časova (let JU810). Dolazak u 13:50 časova. Transfer autobusom do Vitlejema (oko sat i po vožnje). Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme ili fakultativno razgledanje Jerusalima. Večera. Noćenje.

2 do 5.dan (17 do 20.10.2019.) VITLEJEM Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Večera. Noćenje.

6.dan (21.10.2019.) VITLEJEM- TEL AVIV– BEOGRAD. Rano ujutru transfer na aerodrom Ben Gurion. Poletanje za Beograd u 07:10 časova (JU 817). Obrok u avionu. Dolazak u 09:10 časova. 
avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
gotovinski
čekovima građana do 6 mesečnih rata.
platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).

KT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 80/2014. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.