Manila i ostrvo Borakaj

12 dana, Filipini - 12 dana / 9 noćenja

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Avion

Sadržaj

Ova ponuda ne sadrži informacije o udaljenosti.

Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Rezerviši
Opis destinacije
Država Filipini - arhipelag , sastoji se od 7017 ostrva, od kojih je nekoliko većih sa najvećom populacijom, dok su ostala mala i slabije ili slabo naseljena. Skoro sva ostrva imaju veoma bujnu tropsku vegetaciju, brojne peščane plaže, puno egzotike, divno toplo more smaragdne boje, puno sunca, sve više zabave, pa ih s pravom nazivaju "Karibima" Orijenta. Borakaj ostrvo je oduvek bilo poznato po svojoj lepoti, pa je u poslednjih 15-20 godina postalo prava meta za turiste iz celog sveta, a naročito iz Evrope.
Datum polaska - Četvrtak, 09 januar, 2020
Datum povratka - Ponedeljak, 20 januar, 2020

Cena - 1890 €

U cenu putovanja je uračunato: avio-prevoz na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima sa 4* u Manili i na ostrvu Borakaj ostrvu, ishrana i razgledanja prema programu, transferi, troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: avio-takse 304.07 evra, koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi: evra 240.00 YQ i refundabilnih taksi: 16.72 RS, 0.98 RF, 0.22 RS, 4.48 LG, 14.20 YR, 17.04 G4 , 0.90 PZ, 9.53 LI (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, fakultativni izleti, filipinska viza 36 evra i usluga viziranja u iznosu od 30 evra (cena vize zavisi od ambasade i može se promeniti), lokalna aerodromska taksa (ako postoji), napojnice za lokalne vodiče, vozače i hotelsko osoblje koji su u ovom delu sveta obavezni (oko 5 evra po danu boravka), kao i međunarodno putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana, koje se preporučuje.
Hotel u Manili: Hotel Jen Manila by Shangri-La 4*            www.hoteljen.com  ili sličan
Hotel Jen Manila bi Shangri-La se nalazi na samo 400 metara od konferencijskih i izložbenih prostora Manile, uključujući Kulturni centar Filipina i Svetski trgovinski centar. Moderne i svetle sobe su klimatizovane i imaju kablovsku TV, frižider i sef. Kupatilo sadrži kadu ili tuš, fen za kosu i besplatne toaletne potrepštine.

Hotel ima bazen za odrasle, bazen za decu i fitness centar. Latitude restoran nudi internacionalnu kuhinju i večeru na bazi švedskog stola. Lobbi Lounge nudi noćnu zabavu, dok kafa Coffee.com nudi lagane obroke i besplatan širokopojasni pristup internetu. Hotel takođe ima autentični japanski restoran, a gosti mogu uživati u piću sa pogledom na zaliv Manila u hotelskom baru.

Hotel na ostrvu Borakaj: Henann Regency Resort & Spa 4* http://henann.com/henannregency/ ili sličan
Ovaj hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža od belog peska, a u blizini svih zbivanja, restorana i kafića na ostrvu. Ima 3 bazena na otvorenom i 4 restorana. Klimatizovane sobe imaju kablovsku TV, mini bar, aparat za kafu/čaj. Hotel ima spa, fitness centar i centar za masaže. Za ljubitelje italijanskih i filipinskih specijaliteta, stekova i morske hrane preporučuje se Christina’s Restaurant, dok se u Sea Breeze Café sa pogledom na okean, služi bogati švedski sto. U baru kod bazena moguće je probati razna osvežavajuća pića.  
DAN 1
BELGRADE
(09.01.2020.) BEOGRAD-DOHA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera Kon Tiki u 09:30 časova. Poletanje za Dohu u 11:40 časova (Let QR 232). Sletanje u 18:45 časova. Čekanje na vezu.

DAN 2
DOHA
(10.01.2020.) DOHA–MANILA Nastavak putovanja za Manilu 02:35 časova (Let QR 932). Sletanje u Manilu u 16:15 časova. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

DAN 3
MANILA
(11.01.2020.) MANILA Doručak. Odlazak na poludnevni izlet do grada Tagajtaja, udaljenog oko 55 km od Manile. Usput se svraća u crkvu San Hose u Las Pinjasu, u kojoj se nalaze jedinstvene u svetu orgulje od bambusa sa 800 cevi. Dolazak u Tagajtaj, koji se prostire duž jezera Tal, odakle se može videti najmanji vulkan na svetu. Nakon toga nastavak putovanja i obilazak fabrike "džipnija" - čuvenog filipinskog taksija, zaštitnog znaka Filipina. Povratak u Manilu. Razgledanje grada u kome se mešaju tradicija i uzavrelost orijenta, sa poslednjim dostignućima 21. veka. Obilaze se Rizal park, tvrđava Santiago, poslovna četvrt Makati, kinesko groblje, crkva San Augustin, najstarija kamena crkva u gradu, četvrt San Luis sa kompleksom rekonstruisanih kuća iz prethodnih perioda u kome se još uvek oseća atmosfera života iz 19.veka i dr. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4
MANILA
(12.01.2020.) MANILA–PAGSANĐAN VODOPADI–MANILA Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni celodnevni izlet za Pagsanđan vodopade (vožnja autobusom traje 2-3 sata u zavisnosti od saobraćaja). Posle podne povratak u Manilu. Noćenje. Fakultativni izlet je moguće realitovati sa minimum 10 putnika i uključuje: vožnju specijalnim kanuima po reci do vodopada. Vodopadi predstavljaju jednu od najvećih prirodnih atrakcija Filipina i značajnu turističku destinaciju. Ručak. Cena izleta je 95 evra, i ide se u pratnji vodiča na engleskom jeziku.

DAN 5
BORAKAJ
(13.01.2020.) MANILA–KATIKLAN–BORAKAJ Dorucak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Poletanje za Katiklan tokom dana. Po dolasku vožnja brodićem za Borakaj ostrvo. Dolazak. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

DAN 10
BORAKAJ
(14.01-18.01.2020.) BORAKAJ Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, sunčanje, fakultativne izlete i dr. Noćenje.

DAN 11
DOHA
(19.01.2020.) BORAKAJ–KATIKLAN–MANILA-DOHA Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Poletanje za Manilu u toku dana. Sletanje. Poletanje za Dohu u 23:20 časova (let QR 929). Obrok u avionu.

DAN 12
BELGRADE
(20.01.2020.) MANILA-DOHA-BEOGRAD Sletanje u Dohu u 04:15 časova. Čekanje na vezu. Nastavak putovanja za Beograd u 06:50 časova (Let QR 231). Sletanje u 10:40 časova.
-Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan uplate.

-Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:

-gotovinski
-čekovima građana do 6 mesečnih rata.
-platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

KT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 80/2014. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.