Kušadasi - Hotel West Ada Inn

Kušadasi, Turska - 10 dana / 9 noćenja

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Autobus

Sadržaj

Plaža 500m

Bar

Bazen

Klima

Parking

Restoran

TV

Wifi

Rezerviši
Opis destinacije
Kušadasi je najveće letovalište na turskoj egejskoj obali, ali i mesto gde neprekidno pristaju putnički brodovi odakle turisti odlaze da vide drevni Efes. Pored luke nalaze se zidine Starog grada (Caravanserai) unutar kojih su smeštene bezbrojne radnjice, restorani, i mesta za noćni provod. Odmah pored je Ostrvo ptica, šarmantno ostrvce na čijem se špicu nalazi malena Đenovljanska tvrđava, kao i nekoliko kafića i barova. Ispod ostrva je nova marina u koju pristaju jahte iz celog sveta. Odatle grad nastavlja da se širi velikom brzinom i svake godine niču nove kuće i hoteli, duž obale i uz niska brda koja je okružuju. Za mlade tu je čuveni Bar street (ulica barova) gde kafići i diskoteke rade cele noći i garantuju fenomenalnu zabavu tokom letovanja.
SMEŠTAJTIP SMEŠTAJA07.07. - 18.07.16.07. - 27.07.25.07. - 05.08.03.08. - 14.08.12.08. - 23.08.
Hotel West Ada Inn1/3200€200€200€190€180€
1/2215€215€215€205€195€

Obuhvata

9 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Kušadasiju 
Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio i video oprema, A/C)  i trajekt na relacijama prema programu 
Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
Organizaciju putovanja u celini

Ne obuhvata

Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 1,25 evro dnevno – plaćanje u agenciji
Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 290 dinara – obavezno plaćanje u agenciji
Fakultativne izlete
Individualne troškove putnika
KUŠADASI: Aqua park
U blizini Kušadasija postoje tri aqua parka. Mi smo se odlučili za posetu akva parku - Adaland, na plaži Ephesus, jer je jedan od najvećih u Evropi. Predstavlja ogroman kompleks bazena, gigantskih đakuzija, dugih i brzih tobogana koji imaju različita imena u zavisnosti od karakteristika - crna rupa, anakonda, crni tunel, bumerang i mnogi drugi. Poseta ovom zabavnom parku učiniće da uživate tokom celog dana. U parku su na raspolaganju i teniski i košarkaški tereni, kao i ekspres restoran i nekoliko kafića.

KUŠADASI: Efes
Jedinstvena prilika da posetite jedan od drevnih svetskih gradova. Posetite Artemidin hram (jedno od 7 svetskih čuda),  baziliku Svetog  Jovana,  kuću Device Marije, Odeon,  Hadrijanov  hram,  ulicu  Kariatida, kupatila, Celzijusovu biblioteka, Amfiteatar...

KUŠADASI: Summer Fun party narukvica
Summer Fun party narukvica koja već ima višegodišnju tradiciju, Vam donosi puno prednosti i popusta na ovom putovanju. Uz Summer Fun party narukvicu dobijate:

Besplatan ulaz na sve oficijalne Summer fun žurke: Welcome party, White party, Elegance party, Grafit party, Serbian party, Kafansko veče, i Volim devedesete i Goodbye party koje će se održavati u klubovima u Kušadasiju.
KUŠADASI: Žurka na brodu
Privatna žurka na brodu samo za putnike Summer fun-a. Otkrivamo skrivene plaže i uvale oko Kušadasija. DJ CREW Balkan fun-a pušta muziku za nas do zalaska sunca i povratka u luku.

KUŠADASI: Shopping centar
Jedan od najboljih Outlet centara u Turskoj. Spektakularna ponuda najprestižnijih svetskih brendova na jednom mestu po najpovoljnijim cenama. Uživajte u ponudi prestižnih brendova kao što su: QuikSilver, Jimmy Key, Mudo Outlet, Nike, Benetton, Sisley, Colin's, Loft, Mavi Jeans, Adidas, Levis, Dockers, Puma...

KUŠADASI: Miracle beach & Jade night club
Zabava i uzbuđenje nikad ne prestaju u Miracle beach/night club-u. Bar vam pruža toplu dobrodošlicu sa 5000 m2 drvene platforme, divljim plažama, tirkizno plavim morem, kafićem i snack barovima. Usluge restorana su Vam dostupne preko dana uz fenomenalan izbor brze hrane, ribe, vegeterijanskih jela. Tokom noćnih žurki Vas očekuje najmodernije ozvučenje i rasveta koji su podrška svih najprestižnijih svetskim događaja. Pored njega, club Jade je takođe mesto gde ćemo praviti najluđe žurke. Kada se na to doda svemirski enterijer ovog kluba - sigurni smo da zabava neće izostati J Jade club - umetnost drugačijeg življenja.

KUŠADASI: Pamukkale
PAMUKKALE ili na našem jeziku PAMUČNA TVRĐAVA je jedno od najinteresantnijih mesta na svetu, očaravajuće lepote geoloških formacija koje su termalni mineralni izvori stvarali milenijumima. Taloženje minerala kalcijum-oksida stvorilo je blistavo bele kaskade, sa malim bazenima, koje izgledaju kao izvajane u ledu. Na samom izvoru ležao je antički grad Hierapolis, posvećen kraljici Hieri. Današnji ostaci datiraju iz perioda rimske vladavine Malom Azijom - dugačka ulica pod kolonadom, agore, Apolonov hram, rimsko kupatilo i gimnazijum.
1. dan / BEOGRAD – Srbija – Bugarska:

Okupljanje grupe i polazak sa dogovorenog mesta polaska u ranim jutarnjim časovima. Sledi putovanje kroz Srbiju, Bugarsku i Tursku uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 – 10. dan / Turska – KUŠADASI:

Dolazak u Kušadasi i smeštanje u hotel u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Boravak u Kušadasiju iskoristite da uživate u čarima orijenta, predivnim plažama i neponovljivom provodu u mnogobrojnim barovima i diskotekama u kojimaprovod svakog dana traje do ranih jutarnjih časova…

11. dan / KUŠADASI – Turska – Bugarska:

Doručak. Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Polazak autobusa za Srbiju. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim stajanjem radi odmora i graničnih formalnosti.

12. dan / Srbija – BEOGRAD

Nastavak putovanja preko Bugarske i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). KRAJ PROGRAMA.
Prva rata 3000 dinara prilikom prijave, narednih 4000 dinara 10 (deset) dana od dana potpisivanja Ugovora.

Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 20 dana pred putovanje.

Agencija obračunava sve uplate prema prodajnom kursu poslovne banke.

BF

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 6/2011. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.