Hotel Palisad

Zlatibor, Srbija

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Sopstveni Prevoz

Sadržaj

Ova ponuda ne sadrži informacije o udaljenosti.

Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Rezerviši
Opis destinacije
Zlatibor je planina izuzetne lepote. Krasi je prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Zlatibor se nalazi u zapadnom delu Srbije. Lekovitost ove planine ogleda se u blagosti klime. Leta su topla, zime blage, a snega ima od oktobra do maja. Tu se sudaraju planinske i morske struje koje ubrzavaju lečenje plućnih i srčanih oboljenja, a posebno bolesti štitaste žlezde i malokrvnosti. Samo malo van planinskog centra možete krenuti u avanturu i istražiti lepotu i slikovitost kako prirode, tako i kulturno-istorijskog nasledja.
Hotel Palisad je smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni blizu jezera. Već 4 decenije pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreacije, kongrese i slično. Predstavlja vodilju kontinentalnog turizma i prepoznatjivi simbol Zlatibora.

Svi hotelski restorani i barovi u hotelu Palisad imaju drugačiji ambijent. Meniji za poseban režim ishrane dostupni su na zahtev. U hotelskom kafeu i poslastičarnici služe se pite pripremljene po tradicionalnim receptima.

U svojoj ponudi ima skoro 200 soba, raspoređenih u 2 bloka. Sve su opremljene udobnim krevetima, kupatilima, telefonima, televizorima i mini-barom. Sobe u hotelu su podeljene na A, B blok, biznis deo i depadanse.

U A bloku su smeštene lux i superior sobe. Imaju pogled na jezero koje se nalazi u samom centru Zlatibora. Blok B ima veoma kvalitetne i komforne dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmane idealne za pordični odmor. Internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama.

Gosti hotela Palisad mogu se opustiti kraj obližnjeg Zlatiborskog jezera, igrati tenis ili uživati u jahanju po Dinarskim planinama.
UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. 

ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.