Hotel Olimp

Zlatibor, Srbija

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Sopstveni Prevoz

Sadržaj

Ova ponuda ne sadrži informacije o udaljenosti.

Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Rezerviši
Opis destinacije
Zlatibor je planina izuzetne lepote. Krasi je prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Zlatibor se nalazi u zapadnom delu Srbije. Lekovitost ove planine ogleda se u blagosti klime. Leta su topla, zime blage, a snega ima od oktobra do maja. Tu se sudaraju planinske i morske struje koje ubrzavaju lečenje plućnih i srčanih oboljenja, a posebno bolesti štitaste žlezde i malokrvnosti. Samo malo van planinskog centra možete krenuti u avanturu i istražiti lepotu i slikovitost kako prirode, tako i kulturno-istorijskog nasledja.
Hotel Olimp se nalazi na nekoliko minuta hoda od centra Zlatibora. Ima dva otvorena bazena. Nudi veliku letnju terasu na kojoj gosti mogu uživati u panaromskom pogledu na planinski masiv Zlatibor. U sklopu objekta se takođe nalaze zatvoreni bazen i spa centar.

Sve sobe i apartmani u hotelu Olimp imaju privatni balkon. Sve su ukrašene svetlim bojama i imaju nameštaj od svetlog drveta. Svaka soba je klimatizovana i sadrži TV/SAT i mini-bar. Kupatila su opremljena fenom za kosom.

Hotel poseduje prostran bar u lobiju koji nudi otvoreni kamin, prostor za sedenje na otvorenom i odabrana pića. U restoranu gosti mogu uživati u raznim jelima nacionalne i internacionalne kuhinje.

Gosti mogu koristiti i fitnes salu i opustiti se u spa centru sa saunom i hidromasažnom kadom. Dostupan je i kozmetički salon.

Hotel ima recepciju koja radi 24 h, a internet je besplatan u svim prostorijama.
UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. 

ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.