Hotel Norcev

Banja Vrdnik, Srbija

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Sopstveni Prevoz

Sadržaj

Ova ponuda ne sadrži informacije o udaljenosti.

Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Rezerviši
Opis destinacije
Naselje Vrdnik je smešteno na južnim padinama Fruške gore, u središnjem delu Srema, na nadmorskoj visini od 181 do 260m, sa atarom na površini od 33,7km². Razvilo se na dolinskim stranama potoka Dobočaša, Morintova i Velikog potoka, što terenu daje zatalasan izgled, dok su ulice strme, a kuće izgrađene na samim razvođima. Planinski venac Fruške gore štiti ga od hladnih vazdušnih masa sa severa, pa otuda ima topliju klimu od nekih južnijih mesta. Ima i povoljnu južnu ekspoziciju (tj. položaj prema suncu i vazduhu) što mu obezbeđuje veliki broj sunčanih časova tokom godine. Mada ima perifernu saobraćajnu poziciju, asfaltnim putevima povezan je na istoku sa Irigom preko Rivice, odnosno putem Novi Sad-Ruma, a i sa Partizanskim putem koji ide fruškogorskim bilom. - Najinteresantnije stvari koje se mogu videti u Vrdniku su Vrdnička tvrđava (Vrdnička kula), manastir Vrdnička Ravanica, stara elektrana (iz 1911. godine; imala je dve parne mašine od po 1000 KS), Stara Kolonija (rudarsko naselje sa početka XIX veka), Nova Kolonija i napuštena železnička stanica na putu za Novu koloniju, a interesantno je videti i stare napuštene površinske kopove uglja koje priroda polako ponovo osvaja. Staza Fruškogorskog planinarskog maratona (ili staza Fruškogorske magistrale) prolaze neposredno pored većine pomenutih lokacija. Trgovačko-ugostiteljskih radnji u Vrdniku ima dovoljno za potrebe Vrdničana: mešovite radnje, gvožđara, prodavnica nameštaja, tekstilna prodavnica, prodavnica obuće i druge. Pored turističko-ugostiteljskog kompleksa "Termal", Vrdničanima stoji na raspolaganju više restorana u privatnom i društvenom vlasništvu. Ima i nekoliko zanatsko-uslužnih radnji, dovoljnih za zadovoljenje potreba naselja preko 3.500 stanovnika i velikim brojem turista u vreme sezone.
Za više informacija o cenama smeštaja molimo Vas da kontaktirate  agenciju putem telefona ili mejla.
Hotel “Norcev” će svojim šarmom osvojiti svakog gosta koji želi prijatan odmor na planini. Za Vas ćemo osmisliti romantičan vikend za dvoje, porodični odmor, pronaći najlepše sadržaje za aktivan sportski odmor, organizovati poslovne skupove, seminare, kongrese ili posebna događanja. U našem Spa centru ćete se opustiti, a zatim prepustiti uživanju u kulinarskim specijalitetima, koje će za Vas pripremiti vrhunski kuvari. Raspolažemo sa 108 smeštajnih jednica raspoređenih u 39 soba i 5 apartmana, restoranom od 150 mesta, restoranskom terasom od 100 mesta. Kod nas možete doći kako bi realizovali svoj poslovni skup, konferenciju, jer sa ponosom ističemo da smo kontinuirano visoko kotirani u oblasti kongresnog turizma. Besplatna Wi-Fi konekcija je omogućena u aperitiv baru i lobiju hotela.
Boravak u hotelu “Norcev”, bilo da je u pitanju odmor ili poslovno putovanje je kao povratak kući. Naša tradicija gostoprimstva traje 10-ak godina i zajedno sa lepotama Fruške gore, naše ime i stil poslovanja postali su prepoznatljivi.
Veliki broj naših gostiju su prijatelji koji se vraćaju iz godine u godinu.
Za više informacija o uslovima plaćanja aranžmana, molimo Vas da kontaktirate agenciju putem telefona ili mejla.