Beč

5 dana, Austrija - 5 dana / 2 noćenja

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Autobus

Sadržaj

Ova ponuda ne sadrži informacije o udaljenosti.

Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Rezerviši
Opis destinacije
Beč je glavni grad Austrije. Sa oko 1,7 miliona stanovnika (2,3 miliona na širem području) 10. je najveći grad Evropske unije, daleko najveći grad Austrije i njeno političko, ekonomsko i kulturno središte. Istorija Beča počinje pre oko 4 milenijuma, čime se područje grada svrstava među najstarije ljudske naseobine. Beč je tako jedna od najstarijih metropola u “srcu” Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja, grad koji je vekovima imao vodeću ulogu u kreiranju političke scene Evrope i ovog dela sveta. Bio je sedište imperatora Svetog rimskog carstva, glavni grad Austrijskog carstva i Austrougarske monarhije, kada i dostiže svoj vrhunac krajem 19. veka i sa oko 2 miliona stanovnika postaje četvrti grad po veličini na svetu (posle Londona, Pariza i Njujorka). Beč je danas jedan od najvažnijih kongresnih centara na svetu i sedište mnogih međunarodnih institucija. Grad je, između ostalog, i jedno od omiljenih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta i godišnje ga posete milioni, najviše zahvaljujući brojnim kulturno-istorijskim spomenicima, palatama i raznovrsnoj kulturnoj ponudi. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta, u kojoj su živeli i stvarali kompozitori kao što su Mocart ili Betoven. Od 2001. godine kulturno-istorijsko jezgro Beča je na listi centara kulturne baštine od posebnog značaja i pod zaštitom Uneska. Na osnovu studije iz 2009. godine, Beč je po kvalitetu života prvi grad na svetu.
OpisTermin putovanjaHotelUkupna cena po osobi
Zima
5 dana
03.01 - 07.01.2020.
Hotel 3* - van centra grada
SPECIJALNA PONUDA
69 €
79€
Hotel 3* - u centru grada99€
Zima
5 dana
16.01 - 20.01.2020.
Hotel 3* - van centra grada
SPECIJALNA PONUDA
69 €
79€
Hotel 3* - u centru grada99€
Zima
5 dana
30.01 – 03.02.2020.
Hotel 3* - van centra grada
SPECIJALNA PONUDA
69 €
79€
Hotel 3* - u centru grada99€
Zima
5 dana
06.02 - 10.02.2020.
Hotel 3* - van centra grada
SPECIJALNA PONUDA
69 €
79€
Hotel 3* - u centru grada99€
Dan zaljubljenih
5 dana
13.02 - 17.02.2020.
Hotel 3* - van centra grada
SPECIJALNA PONUDA
75 €
85€
Hotel 3* - u centru grada105€
Dan žena
5 dana
05.03. –09.03.2020.
Hotel 3* - van centra grada
SPECIJALNA PONUDA
75 €
85€
Hotel 3* - u centru grada105€
Zima
5 dana
19.03. –23.03.2020.
Hotel 3* - van centra grada
SPECIJALNA PONUDA
75 €
85€
Hotel 3* - u centru grada105€
Zima
5 dana
02.04 –06.04.2020.
Hotel 3* - van centra grada
SPECIJALNA PONUDA
75 €
85€
Hotel 3* - u centru grada105€
Uskrs
5 dana
16.04. - 20.04.2020.
Hotel Eventhotel PYRAMIDE 4*
SPECIJALNA PONUDA
119 €
129€
Dan Rada
5 dana
30.04. - 04.05.2020.
Hotel Arion Schwechat 4*
SPECIJALNA PONUDA
119 €
129€

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana

POPUSTI:
• deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
• deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu), osim ako je smeštaj u hotelu Ibis Budget gde deca od 2-12 godina imaju popust 20% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%, - na upit
• u hotelu Ibis Budget ne postoji mogućnost smeštaja za tri odrasle osobe

SOPSTVENI PREVOZ:
• CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 30 € (odrasli) i 20 € (deca od 2-12 god.)
• U PERIODU OD OKTOBRA DO MAJA, NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
• pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
• postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
smeštaj u Beču (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu po izboru sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
obilaske prema programu (Beč – panorama grada)
troškove organizacije i vođenja aranžmana
usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji,osigurana suma je 30.000€) – 3 € (deca od 0 meseci – 17,99 god.), 5€ (osobe od 18 – 69,99 god.), 8 € (osobe od 70-83,99 god.) .
osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana.
Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona.

PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
ulaznice i fakultativne izlete
peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
• Dvorac Šenbrun (sa ulaznicom Grand Tour) – 30 € odrasli / 20 € deca
• Dunavski toranj (sa ulaznicom) – 15 € / 10 € deca
• Prater – 5 € odrasli / deca GRATIS
• Prater i Muzej čokolade – 20 € odrasli / 10 € deca

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTELI VAN CENTRA GRADA 3* - nalazi se van grada, na liniji gradskog prevoza.

Hotel ARION AIRPORT SCHWECHAT 4* - www.arion-airporthotel.com
Hotel se nalazi u blizini linije gradskog prevoza, ima restoran, bar, Wi-Fi internet konekciju i parking. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV, mini bar. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel LIFE HOTEL VIENNA AIRPORT 3* - www.lifehotelvienna.com
Hotel se nalazi u blizini linije gradskog prevoza, u neposrednoj blizini aerodorma. Hotel poseduje restoran, bar, Wi-Fi internet konekciju i parking. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV, mini bar. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

HOTELI U CENTRU GRADA 3* – nalaze se na oko 2 – 6 km od centra grada, na liniji gradskog prevoza.

Hotel ENZIANA 3* - www.enziana.at
Nalazi se na liniji gradskog prevoza, u blizini dvorca Belvedere. Hotel ima restoran i bar. Sobe su sa kupatilom (tuš/WC), telefonom, fenom, SAT TV-om,sefom i imaju besplatnu Wi-Fi internet konekciju. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel THERESIANUM 3* - www.austria-trend.at/en/hotels/theresianumt
Sezona 2019.godine I Beč autobus 5/6 dana I 5 / 6 I Nalazi se na liniji gradskog prevoza, u blizini dvorca Belvedere. Hotel ima kafe,bar. Sobe su sa kupatilom (tuš/WC),, telefonom, fenom, SAT TV-om, sefom, mini-barom i imaju bespaltnu Wi-Fi internet konekciju. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel ARION CITY 4* - www.arion-cityhotel.com
Nalazi se na liniji gradskog prevoza, u delu grada zvanom Vinerberg. Hotel ima restoran, bistro bar i bespaltnu Wi-Fi internet konekciju u zajedničkim prostorijama. Sobe su sa kupatilom (tuš/WC), telefonom, fenom, SAT TV-om. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel MOZART 3* - www.hotelmozart-vienna.at
Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na par minuta šetnje od čuvenog Ringa. Hotel ima restoran. Sobe su sa kupatilom (tuš/WC), telefonom, SAT TV-om i imaju Wi-Fi internet konekciju. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel IBIS WIEN MESSE 3* - https://www.accorhotels.com/de/hotel-2736-ibis-wien-messe/index.shtml
Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na svega nekoliko minuta šetnje od zabavnog parka Prater. Hotel ima restoran. Sobe su sa kupatilom (tuš/WC), SAT TV-om i imaju besplatnu Wi-Fi internet konekciju. Doručak se služi po principu samoposluživanja.
1. dan BEOGRAD, NOVI SAD
Polazak oko 23:00 časa sa perona glavne autobuske stanice ( BAS –a ), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa) i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 24:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Beču.

2. dan BEČ
Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, KunstHaus, Hundertvaser i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Odlazak u hotel. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan BEČ – OUTLET PARNDORF – PRATER – MUZEJ ČOKOLADE - BEČ
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do tržnog centra Parndorf , koji je čuven u Evropi po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima povratak u Beč. Mogućnost fakultativnog odlaska u Prater – najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije - muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera - Rizenrad... Takođe možete obići i interaktivni Muzej čokolade. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan BEČ – DVORAC ŠENBRUN – DUNAVSKI TORANJ
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Slobodno vreme. Nakon obilaska dvorca mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravan pogled na Beč i Dunav. Odlazak do centra grada. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji.

5. dan NOVI SAD - BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad i Beograd (na dolazne perone) u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)
30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, najkasnije do:
Za polaske od 01.01. do 01.02.2019……….…………....…….15.04.2020.
Za polaske od 01.02. do 01.04.2019……….…………....…….15.06.2020.
Za polaske od 01.04. do 01.06.2019……….…………....…….15.08.2020.
Za polaske od 01.06. do 01.10.2019……….…………....…….15.12.2020. 

platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

VT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.