Bangkok i Puket

12 dana, Tajland - 12 dana / 9 noćenja

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Avion

Sadržaj

Ova ponuda ne sadrži informacije o udaljenosti.

Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Rezerviši
Opis destinacije
TAJLAND, zemlja osmeha, ostvarenih tropskih mitova, šarenih džungli, atraktivnih plemena, pirinčanih polja, velikih kraljevskih gradova, kuhinje harmoničnog ukusa, tradicionalne masaže, sa mostom na reci Kwai. Nekadašnji Sijam, danas Kraljevina Tajland, je država u jugoistočnoj Aziji. Spada u najpoželjniju turističku destinaciju sveta.Ostrvo PUKET, poznato po nazivu "biser Andamanskog mora", je najveće i najposećenije tajlandsko ostrvo. Nalazi se 862 km južno od Bangkoka, površine 543 km2, okruženo sa 39 manjih ostrvaca. Jedino tajlandsko ostrvo sa statusom provincije. Ime potiče od malajskog izraza za "brdo" dok stari naziv ostrva -Telong, znači "luku". Ostrvo ima veoma zanimljivu istoriju budući da se nalazi na važnom trgovačkom putu između Kine i Indije. Svoj kulturni uticaj na Puketu su ostavili Holanđani, Portugalci, Britanci, Kinezi i Francuzi. Puket ima preko 20 plaža. Najpoznatija plaža Patong je pravo mesto za ljubitelje sportova na vodi, dok istoimeni gradić predstavlja centar noćnog života na ostrvu.
CENA ARANŽMANA PO OSOBI, U DVOKREVETNOJ SOBI: 2.999,00 DINARA + DEVIZNI DEO PREMA TABELI U EUR
POPUST OD 10% URAČUNAT U CENU VAŽI DO 19.10.2018
Hotelu BANGKOKU/Kategorija
&
Hotel naPUKETU/Kategorija
Usluga Bangkok
&
Usluga Puket
Tip sobe Bangkok
Tip sobe Puket
Polazak-Povratak
07.02.2019 - 18.02.2019
12 dana - 9 noćenja
Marvel Hotel Bangkok 4*
&
Amata Resort 3*
3 ND
&
6 ND
Superior549
Standard
Marvel Hotel Bangkok 4*
&
Ramada Phuket Deevana 4*
3 ND
&
6 NA
Superior669€
Deluxe
Marvel Hotel Bangkok 4*
&
Andaman Beach Suites Hotel 4*
3 ND
&
6 ND
Superior659€
Superior City View
Marvel Hotel Bangkok 4*
&
Charm Resort Phuket 4*
3 ND
&
6 ND
Superior709€
Deluxe
Marvel Hotel Bangkok 4*
&
Thavorn Beach Village and Spa 5*
3 ND
&
6 ND
Superior809€
Beach cottage
Legenda tabele: NA - najam sobe, bez ishrane; ND - noćenje sa doručkom;
Rani ulazak u sobu- smeštaj odmah po dolasku u hotel u Bangkoku, 2. dana aranžmana-pre 15h00,

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

    Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Bangkok, Puket-Doha-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
    Avio prevoz na relaciji Bangkok-Puket, sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 5kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
    Smeštaj u standardnim sobama u izabranim hotelimaprema tabeli, na bazi 3 noćenja sa doručkomu Bangkoku i 6 noćenja,uslugeprema tabeli,na Puketu.
    Transferi prema programu.
    Asistencija lokalnog vodiča na Tajlandu, na engleskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
    Troškovi organizacije putovanja.
    U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

    Aerodromske takse sa YQ taksama i troškovima izdavanja karte :oko 337EUR po osobi. Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni).
    Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazakana Tajlandu.
    Troškovi turističke vize za Tajland sa uslugom viziranja (40 eur po osobi)
    Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
    IZLAZNA taksa na Tajlandu-ukoliko je plaćanje takse još uvek na snazi (prilikom povratka sa Tajlanda, plaćanje na aerodromu, aerodromskim službama, protivvrednost oko 25 USD po osobi u lokalnoj valuti-Bath)
    Nepomenute usluge.

HOTEL U BANGKOKU

Marvel Hotel Bangkok 4*

http://marvelhotelbangkok.com/

Hotel se nalazi u blizini ulice Sukhumvit (700m), mnogobrojnih prodavnica, restorana, šoping mola Emporium. Udaljen je od aerodroma 37km. Raspolaže sa 220 soba; ima restoran, bar, manji spoljašnji bazen, fitnes, salu za sastanke. Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef, pristup internetu (doplata). Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.


HOTELI NA PUKETU

Amata Resort 3*
http://amatapatong.com
 

Hotel se nalazi u Patongu, na svega 5 minuta hoda od najbliže plaže, dok je Patong plaža udaljena oko 10 minuta hoda od samog hotela. Tržni centar Jungcejlon kao i trgovačka ulica Bangla strit su takođe na pešačkoj udaljenosti od hotela. Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, terasa, bazen na otvorenom, dečiji bazen, usluge masaže (uz doplatu), peškiri za bazen/plažu, besplatan bežični internet, bankomat, menjačnica, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu). Sobe su sa kupatilom (T/WC), TV-om, mini barom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje


Ramada Phuket Deevana 4*
http://www.ramadaphuketdeevana.com/Nalazi se na oko 1,2km od Bangla Road-a, 1,15km od tržnog centra Jungceylon i na oko 7 minute hoda od najbliže plaže. Gostima su na raspolaganju, recepcija, restoran, bar, terasa, bašta, bazen, dečiji bazen, fitnes centar, usluge masaže (uz doplatu), peškiri za plažu, hidromasažna kada (uz doplatu), spa i velnes centar (uz doplatu), sauna (uz doplatu), besplatan bežični internet, menjačnica. Sobe su sa sopstvenim kupatilom (T/WC), klimom, fenom, sefom, alarmom, telefonom, mini barom, peglom i daskom za peglanje, bežičnim internetom, aparatom za čaj i kafu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje


Andaman Beach Suites Hotel 4*
http://www.beachsuites.com/
 

Nalazi se na oko 150 metara od Patong plaže. Na oko 15 minuta hoda od hotela se nalaze i tržni centar Jungceylon i Bangla Road. Hotel sadrži, recepciju, restoran, bar, terasu, bazen, dečiji bazen, fitnes centar, salon lepote, peškire za plažu, besplatan bežični internet. Sobe su sa kupatilom (T/WC), klimom, fenom, TV-om, mini barom i aparatom za čaj i kafu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje.


Charm Resort Phuket 4*
http://thecharmresortphuket.com/


Smešten u Patong zoni na oko 4 minuta hoda od najbliže plaže. Od aerodroma u Puketu je udaljen oko 5 minuta vožnje. Gostima nudi recepciju, restoran, bar, terasu, bazen, dečiji bazen, peškire za plažu, fitnes centar, saunu, besplatan bežični internet. Sobe su sa klimom, kupatilom (T/WC), telefonom, mini barom i čajnom kuhinjom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje.


Thavorn Beach Village and Spa 5*
http://www.thavornbeachvillage.com/


Nalazi se pored zaliva Nakalaj, na samoj obali. Na oko 10 minuta vožnje od Patonga. Gostima su na raspolaganju privatna plaža, terasa, bašta, bazen, spa centar, ležaljke i suncobrani, peškiri za plažu, fitnes centar, besplatan bežični internet. Sobe su sa klimom, kupatilom (T/WC), TV-om, sefom, fenom, mini barom, bežičnim internetom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje.
Individualni program putovanja:

1. dan(četvrtak, 07.02.2019)BEOGRAD-DOHA-BANGKOK                                     

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije u 09h40 časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Dohu u 11h40 (let QR 232). Dolazak u Dohu u 18h45 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Bangkok.Poletanje aviona u 20h10 časova-lokalno vreme (let QR 830, prevoznik Qatar Airways).

2. dan(petak, 08.02.2019) BANGKOK                                                         

Dolazak u Bangkok u 06h55-lokalno vreme. Transfer do hotela. Individualni smeštaj u sobe, po dolasku u hotel. Slobodan dan. Noćenje.

3. i 4. dan(subota 09.02. i nedelja 10.02.2019.)BANGKOK

Doručak. Slobodni dani za individulna razgledanja i šoping. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta: Poludnevno panoramsko razgledanja grada (autobus+pešačka tura): Kineska četvrt i hram Wat Traimit sa statuom Bude, u stilu Sukhothai, napravljene od 5,5 tone čistog zlata; "Wat Pho"- poznat i kao "Wat Phra Chetuphon", najstariji i najveći hram u Bangkoku sa statuom Ležećeg ili Naslonjenog Bude koja je u potpunosti prekrivena zlatnim listićima. Statua je dužine 46m i visine 15m; Velika kraljevska palata (Grand Palace) i hram Wat Phra Kaew ("Smaragdni Buda") koji se nalazi unutar kompleksa Velike palate. Hram Smaragdnog Bude je najvažniji i najposećeniji u Bangkoku, sa statuom Bude od žada, visine 66cm. Niko, osim kralja, ne sme se približiti statui, koja je uzdignuta na nekoliko platformi. Tri puta godišnje, kralj lično, vrši ritual presvlačenja Smaragdnog Bude.

Mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta: "Ploveća pijaca i vrt ruža"ili sličan: poseta lokalnoj farmi i upoznavanje sa procesom dobijanja šećera od kokosa, odlazak doegzotičneploveće pijaceDamnoen Saduak, obilazak Vrta ruža i prisustvovanje šou programu. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na šou program u kabare "Calypso" ili sličan. Noćenja.

5. dan (ponedeljak, 11.02.2019.) BANGKOK-PUKET

Doručak. Transfer do aerodroma u Bangkoku. Poletanje aviona za Puket u 10h00-lokalno vreme (let PG 275, avio kompanija Bangkok Airways). Dolazak na Puket u 11h30-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela na Puketu, smeštaju sobe posle 15h00-lokalno vreme. Noćenje.

6. - 10. dan (utorak-subota, 12.02.-16.02.2019.) PUKET

Slobodni dani za odmor i individulna razgledanja ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.Noćenja.

11. dan (nedelja, 17.02.2019.) PUKET-DOHA

Napuštanje soba do 11h00-lokalno vreme. Slobodno vreme do transfera naaerodromPuket. Poletanje aviona za Dohu u 19h40-lokalno vreme (let QR 841, prevoznik Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 23h00-loklano vreme. Čekanje za naredni let u tranzitnoj zoni aerodroma.

12. dan (ponedeljak, 18.02.2019.) DOHA-BEOGRAD

Nastavak putovanja. Poletanje aviona za Beograd u 06h50-lokalno vreme (let QR 231). Dolazak u Beograd u 10h40.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

TLL
VIZA ZA TAJLAND - za građane Republike Srbije:


MINIMUM 15 DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE, potrebno je doneti u agenciju sledeću dokumentaciju:

-Pasoš koji važi još najmanje 6 meseci od datuma povratka sa Tajlanda (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve uzastopne prazne strane, jedna naspram druge) i kolor fotografija veličine 4 x 6 cm

-Nosioci turističke vize, prilikom ulaska u zemlju, moraju imati kod sebe novčana sredstva u iznosu od najmanje 20.000 Bahta (oko 510 evra) po osobi ili 40.000 Bahta (oko 1.020 evra) po porodici - u gotovini ili na kreditnoj kartici.

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 204/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.