Argentina i Brazil

11 dana, Argentina / Brazil - 11 dana / 8 noćenja

Informacije

Smeštaj: Hotel

Prevoz: Avion

Sadržaj

Ova ponuda ne sadrži informacije o udaljenosti.

Ova ponuda ne sadrzi informacije o opremi.

Rezerviši
Opis destinacije
Buenos Aires, lepotica među prestonicama Južne Amerike, važi za jednu od deset najvažnijih metropola u svetu. To je grad koji je pretrpeo najveći evropski kulturni uticaj, pa ga s pravom nazivaju "Parizom Južne Amerike". Karneval u Rio de Žaneiru, svetskoj prestonici karnevala, je najluđi, najveseliji i najveći na svetu. Počinje uvek u petak, krunisanjem debelog kralja Moma koji nakon toga dobija srebrni i zlatni ključ grada od gradonačelnika Ria. U toku njegovog trajanja oko dva miliona ljudi provede na ulicama Ria u ludom ritmu čuvene sambe dok podržavaju svoje omiljene škole. Uveče se sele na glavni sambodrom gde se održavaju takmičenja najboljih škola čiji su takmičari obučeni u fantastične kostime, koji se takođe ocenjuju. Karneval svakako predstavlja jedan od najjačih doživljaja.
Datum polaska - Nedelja, 16 februar, 2020
Datum povratka - Sreda, 26 februar, 2020

Cena - 2290 €

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama  u hotelima (ili sličnim iste kategorizacije) sa 3 / 4* u Buenos Ajresu (hotel Cyan Americas Towers), i 3/ 4* u Rio de Žaneiru (hotel Mirador Rio) po lokalnoj kategorizaciji, na bazi noćenja s doručkom (švedski sto), ishrana i razgledanja prema programu sa uključenim transferima i ulaznicama na lokalitete pomenute u programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja (licencirani vodič iz Beograda i usluge lokalnog vodiča na destinaciji).

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse u iznosu od 279,64 evra,  koje se sastoje od sledećih taksa u evrima: Latam taxe: EUR 41.49-OY, EUR 9.50-DE,EUR 33.56-RA, EUR 7.56-BR,EUR 29.06-BR,EUR 43.99-XR, EUR 8.98-QO, EUR 8.98-TQ-LH taxe:EUR 10.00-YQ, EUR 4.48-LG, EUR 0.98-RF, EUR 16.72-RS, EUR 16.00-YR,EUR 0.22-RS, EUR 7.38-OY,EUR 9.50-DE, EUR 31.24-RA (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni – plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, lokalne avio takse u inostranstvu, koje svaki putnik plaća lično u lokalnoj valuti na licu mesta (ukoliko postoje), napojnice za lokalne vodiče i vozače koje se u ovom delu sveta obavezni, fakultativni izleti, međunarodno putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana, koje se preporučuje.
Buenos Ajres – hotel Cyan Americas Towrs 3* / 4* (www.cyanamericastowershotel.com ) nalazi se u  najelegantnijoj črtvrti Buenos Ajresa, Rekoleta. U neposrednoj je blizini  avenija 9.jul I Santa Fe, gde mogu da se nađu prodavnice, restorani I kafići. Nalazi se u blizini finansijske četvrti, šoping molova, trgovinskih zgrada, ambasada, konzulata, avio kompanijai kulturnih institucija. Sve sobe su klimatizovane , imaju telefon, sef, internet, mini bar I sobni servis. Hotel ima restoran, vinski bar, kafe, biznis centar, dve sale za konferencije, WiFi u javnim prostorijama , kao I mogućnost pranja I hemijskog čišćenja. 

Rio de Žaneiro – hotel Mirador Rio 3*/ 4* (www.hotelmirador.com.br)- nalazi se u blizini čuvene plaže Kopakabana. Ima bazen sa savršenim pogledom na Rio. Sve sobe su klimatizovane, imaju mini bar (plaća se), kablovsku TV, besplatni WiFi, privatno kupatilo sa tušem, Ima i nepušačke sobe. Ima fitnes centar i saunu. U baru se služe razni kokteli i osvežavajuća pića. 

Napomena: Trokrevetne sobe (dvokrevetne sobe sa trećim, pomoćnim ležajem) mogu se dobiti na upit, ali se ne preporučuju, jer treći, pomoćni ležaj, uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
DAN 1
BELGRADE
(16.02.2020.) BEOGRAD –FRANKFURT– SAO PAOLO Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera KonTiki u 11:50 časova. Poletanje za Frankfurt u 13:50 časova (let 1407). Dolazak u 15:50. Nastavak putovanja za Sao Paolo u 20:20 časova (let LA 8071). Obroci u avionu.

DAN 2
BUENOS AJRES
(17.02.2020.) SAO PAOLO - BUENOS AJRES Dolazak u 04:25 časova. Nastavak putovanja za Buenos Ajres u 05:50 časova (let LA 8012). Dolazak u 08:55 . Transfer do hotela. Smeštaj (prema međunarodnim uzansama u sobe se ulazi između 12:00 i 14:00 časova). Poludnevno razgledanje glavnog grada Argentine. Buenos Ajres, lepotica među prestonicama Južne Amerike, važi za jednu od deset najvažnijih metropola u svetu. Današnje poludnevno razgledanje grada obuhvatiće vožnju kroz njegove široke bulevare, Aveniju 9. juli, Trg Maja, Casa Rosada (Predsednička palata), katedralu, Kabildo-gradsku većnicu, pozorište Kolon, Obelisk, bogatu gradsku četvrt Rekoleta, gde se nalazi istoimeno groblje. Na njemu je sahranjena legendarna Evita Peron. U nastavku razgledanja ide se do nekada radničke, a danas boemske četvrti grada La Boka, interesantne po svojim šareno obojenim kućicama. Ostatak dana slobodan. Mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog izleta do delte reke Parane, Tigre. Uveče mogućnost organizovanja večere sa tango predstavom. Čuvena igra rođena je baš u ovom gradu, gde se još uvek igra na pravi način. Slobodno posle podne. Noćenje.

DAN 3
BUENOS AJRES
(18.02.2020.) BUENOS AJRES Doručak. Slobodno pre podne. Posle podne poludnevni fakultativni izlet do delte reke Parane, Tigre. To je vrlo prijatna vožnja brodićem kroz kanale ove delte, na čijim se obalama mogu videti veoma lepe kuće sa divnim baštama zatim restorani i puno zelenila i cveća. Noćenje. 4.dan (19.02.2020.) BUENOS AJRES Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili kupovinu u gradu koji je poznat po svojim elegantnim buticima i kvalitetnom robom. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta pod nazivom "Gaučo tura" sa folklornim programom i ručkom na gaučo farmi, na kojoj će se steći prava slika o životu "kauboja" Južne Amerike. Uveče fakultativno - večera sa tango predstavom. Čuvena igra rođena je baš u ovom gradu, gde se još uvek igra na pravi način. Noćenje.

DAN 4
BUENOS AJRES
(19.02.2020.) BUENOS AJRES Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili kupovinu u gradu koji je poznat po svojim elegantnim buticima i kvalitetnom robom. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta pod nazivom "Gaučo tura" sa folklornim programom i ručkom na gaučo farmi, na kojoj će se steći prava slika o životu "kauboja" Južne Amerike. Uveče fakultativno - večera sa tango predstavom. Čuvena igra rođena je baš u ovom gradu, gde se još uvek igra na pravi način. Noćenje.

DAN 5
RIO DE ŽANEIRO
(20.02.2020.) BUENOS AJRES –RIO DE ŽANEIRO Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje za Rio de Žaneiro u 09:45 (let LA 1311). Dolazak u 12:45. Dolazak. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

DAN 6
RIO DE ŽANEIRO
(21.02.2020.) RIO DE ŽANEIRO Doručak. Celodnevno razgledanje grada. Ručak. Po mnogim kriterijumima Rio je jedan od najlepših i najpoznatijih gradova na svetu. Njegov fascinantan polažaj, njegov najlepši ukras - plaže Kopakabana, Leblon, Ipanema i Botafoga, simboli grada "Glava šećera" i "Korkovado" sa čuvenom statuom Hrista Spasitelja, Tidžuka šuma, ulica Branko idr. ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Naše razgledanje obuhvatiti će sve ono po čemu će vam Rio ostati u nezaboravnoj uspomeni. Noćenje.

DAN 7
RIO DE ŽANEIRO
(22.02.2020.) RIO DE ŽANEIRO Doručak. Slobodan dan za odmor I individualna razgledanja. Uveče fakultativna šetnja ulicama Ria na kojima se oseća vrlo praznična atmosfera zbog početka čuvenog karnevala. Mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na sambodrom radi prisustvovanja karnevalu. Noćenje.

DAN 8
RIO DE ŽANEIRO
(23.02.2020.) RIO DE ŽANEIRO Doručak. Slobodan dan. Fakultativni odlazak na sambodrom radi prisustvovanja karnevalu. Noćenje.

DAN 9
RIO DE ŽANEIRO
(24.02.2020.) RIO DE ŽANEIRO Doručak. Slobodan dan za, kupanje, individualna razgledanja. Noćenje.

DAN 10
FRANKFURT
(25.02.2020.) RIO DE ŽANEIRO – SAO PAOLO – FRANKFURT Doručak. Slobodno pre podne. Prema međunarodnim uzansama sobe se napuštaju u 12:00 u podne. Transfer ka aerodromu. Poletanje za Sao Paolo u 14:40 (let LA 3116). Dolazak u 15:50. Čekanje na vezu. Poletanje za Frankfurt u 22:40 (let LA 8070). Obrok u avionu.

DAN 11
BELGRADE
(26.02.2020.) FRANKFURT – BEOGRAD Dolazak u Frankfurt u14:30. Nastavak putovanja za Beograd u 21:45 (let LH 315). Dolazak u 23:35.
-Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan uplate.

-Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:

-gotovinski
-čekovima građana do 6 mesečnih rata.
-platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

KT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 80/2014. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.