AVIO KARTE +381 / 60 41 00 227 | 09:00-24:00(Svakog dana) +381 / 18 41 00 227 | 09:00-20:00(Sub: 09:00-14:00) office@kucaputovanja.rs
Yasmin Hammamet

Planirate u Jasmin Hamamet? Pogledajte turističke aranžamane, izbor vila i apartmana koje smo pripremili za vaše letovanje u Jasmin Hamamet!

od

RIU Marco Polo

RIU hotelski lanac je najbolje organizovan i najluksuzniji evropski lanac koji je zastupljen u Tunisu. RIU hoteli vezani su za najveće evropske turoperatore pa samim tim kategorizacija i hotelski standardi su postavljani prema evropskom trzištu i najčešće izgledom i uslugom daleko prevazilaze lokalne.

od

Laico

Veliki hotelski kompleks (ex Cartago) pripada internacionalnom hotelskom lancu Laico hotela i nalazi se na samoj turističkoj promenadi preko puta nove marine port Yasmin u Jasmin Hammametu. Uz samu obalu ispred hotela proteže se turističko šetalište pored kojeg se nalazi lepo uredjena hotelska plaža.

od

Alhambra

U svom raskošnom kompleksu ima 6 tematskih restorana i barova, sa elegantnim dekorom. Gostima su na raspolaganju 3 bazena (spoljašnji, unutrašnji i dečji), igralište za decu, kompletno opremljen thalasso centar.

od

Vincci Taj Sultan

Nalazi se u hotelskoj zoni Hammamet Jasmin. Luksuzna recepcija sa barom, nekoliko specijalizovanih restorana, barova, mavarski kafe, prodavnice suvenira, zatvoreni bazen sa đakuzijem, saunom i SPA centrom.

od

Marina Palace

Nalazi se u Jasmin Hamametu, u blizini marine i 200m od organizovane hotelske plaže. Sobe su moderne sa kupatilom, TV-om, telefonom, fenom i klimom.

od

Tunisia Lodge

Nalazi se u Jasmin Hammametu, u neposrednoj blizini tržno-turističkog centra nova Medina i zabavnog parka „Cartage Land“, nedaleko od turističke marine. Udaljen od sopstvene lepo uredjene plaže 500m.

od

Safa

Hotel se nalazi u cetru turističke zone Jasmin, na glavnom šetalistu uz more i u neposrednoj blizini velikog tržnog i turističkog centra „Medina Jasmin“. Preko ulice i šetalista se izlazi na hotelsku plažu. Veliki hotel sa 450 soba i mnogobrojnim sadržajima za aktivnosti i zabavu gostiju.

O Nama

Agencija Kuća putovanja je privatna firma osnovana 2012. godine u Nišu, sa sedištem u Voždovoj ulici 18.
Agencija posreduje u prodaji:Avio karata,individualanih turističkih putovanja, letovanja, zimovanja,vikend putovanja, izleta u zemlji i inostranstvu, tipska putovanja kao što su bračna putovanja, wellness itd.U agenciji radi tim mladih i obrazovanih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u različitim oblastima turizma, koji kao takvi omogućavaju uspešno poslovanje, napredovanje, građenje i očuvanje ugleda Kuće putovanja.

Newsletter

Kontakt

Adresa: Voždova 18, Niš, 18000

Telefon: 018 41 00 227

E-mail: kucaputovanja@gmail.com

Pratite nas


Sajt Turističke agencije Kuća Putovanja je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih.
Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji, putem telefona ili e-mail-a.

2016 © Kuća Putovanja - Sva prava zadržana. Dizajn One Design